Nominatie Venrayse Ondernemersprijs 2017

Geplaatst op 14-10-2016

Wij zijn ontzettend trots genomineerd te zijn door de OOZO (Oostrumse Organisatie Zelfstandige Ondernemers) voor de Venrayse ondernemersprijs 2017.

De genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2017 zijn bekend: Proeflokaal Goesting, Jacobs Dakbedekkingen, Restaurant De Beejekurf, Roojboek, Tuin & Terras, DesignXpress  en Top Support Dakwerken v.o.f. zullen op 5 januari 2017 een gooi doen naar de Venrayse Ondernemers Prijzen!

Als 4e generatie in de familie zit het vakmanschap in de genen. Met aanvullende opleidingen in binnen- en buitenland is dit verder ontwikkeld. Het ambachtelijke en daarmee samenhangende kwalitatieve aspect staat hoog in het vaandel.

2.0
Wij zijn lid van de coöperatie tTO (team Totaal Onderhoud) een combinatie van bouw gerelateerde bedrijven waarin we elkaar versterken en als coöperatie werken uitvoeren.
In het verleden waren ambachtsmensen veelal met hun vak bezig en maakten lange dagen. Social return en m.v.o. zijn door ons opgepakt.
Door deel te nemen in de besturen van een aantal stichtingen en verenigingen geven wij uiting aan onze betrokkenheid bij de Venrayse gemeenschap en dragen wij bij aan het beter op de kaart zetten van Venray.

In het verleden hadden wij een traditionele rolverdeling in het bedrijf en waren administratie, techniek en uitvoering strikt gescheiden.
Door de uitbreiding van activiteiten welke aangeboden worden via internet, heeft Petra het commerciële en technische gedeelte hiervan zich eigen gemaakt. Hierdoor ontstaat er meer afwisseling in haar werkzaamheden en kan ze een intensiever klantencontact onderhouden.

logo_VOP         Oozo